Vreau sa sprijin în comunitatea în care trăiesc

SPORT ȘI EDUCAȚIE

Cred că școlile de stat pot fi cele mai bune locuri unde copiii pot să învețe. Cu foarte puține resurse programa școlară se poate adapta la nevoile actuale.  Cred că pot fi introduse materii care să-i pregătească pe copii pentru integrarea cât mai ușoară în societate: cursuri de dezvoltare personală, cursuri de dezvoltarea trăsăturilor de caracter, sport. Vreau să avem parcuri sportive-educative în cartier, unde toți copiii să poată practica SPORT. Vreau ca în fiecare școală din cartier copiii și părinții să poată face sport în zilele libere.

DEZVOLTARE COMUNITARĂ

  Vreau să implicăm toți cetățenii în proiectele din cartier. Chiar și pensionarii pot fi activi încă. La școala Alexandru Costescu toții copiii din cartier fac handbal cu un antrenor pensionar. Vreau ca să opresc construcțiile ilegale din cartierul în care locuiesc. Cartierul nostru are un blazon pe care l-am făcut urmare a unor sesiuni de idei cu copiii, profesorii din școală și cetățeni din cartier.

O VIAȚĂ LINIȘTITĂ

 Vreau ca infracționalitatea să scadă în cartier. Acest lucru se poate face doar prin dezvoltarea spiritului comunitar și prin educația copiilor și tinerilor.

CATEGORII DEFAVORIZATE

  Vreau să-i ajutăm pe cei care sunt defavorizați. Cred că putem să-i ajutăm foarte ușor pe cei care au nevoie, doar dacă le dăm puțin din ceea ce ne prisosește.

Comunicare Permanentă cu Membrii Comunității

Comunic în permanență cu cetățenii și ajut acolo unde pot. An de an voluntarii, părinți și copii s-au implicat din ce în ce mai mult în viața comunității.

Spune-mi și mă voi implica ! Vrei să comunici cu mine? O poți face la daniel.lixandru@corporeanima.ro  sau pe www.lixandrudaniel.ro ,  www.corporeanima.ro

 

O părere la “Vreau sa sprijin în comunitatea în care trăiesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *